PRODUK

  • Popok bayi

    Wis pirang-pirang taun, Baron wis kabukten bisa nangani standar kualitas lan kinerja sing paling dhuwur. Bahan film elastis dipotong lan dipasang ing bahan nonwoven. Desain iki ngidini para ibu supaya gampang nyocogake popok ing pinggul bayi. Teknologi inovatif Baron ngidini bayi rasane ora popok.

    Waca liyane
  • Celana Dewasa

    Kanggo wong diwasa aktif, popok sing bisa nganggo jinis celonone lancip durung nyerep lan wicaksana lan kepenak padha karo jeroan sing biasa.

    Waca liyane
  • Celana Lady Napkin

    Kanggo nglindhungi luar biasa, sampeyan bakal meh ora sok dong mirsani, serbet sanitary bebas kimia 100%, pilih Baron Lady Napkin Pant. Celana iki tipis nanging nyerep ultra amarga sistem penyerapan polimer. Lapisan njaba katun sing alus lan alus ngemot kulit lan menehi istirahat sing ora ana tandhingane.

    Waca liyane
  • Celana Bayi

    Popok Baby Pant nggunakake film elastis minangka salah sawijining komponen utamane. Penempatan sing tepat lan masang bahan kanthi kacepetan produksi dhuwur mbutuhake cara pangolahan khusus, lan yen sukses rampung, ngasilake produk sing pas.

    Waca liyane
  • Popok Bambu

    Pring minangka tanduran sing tuwuh cepet ing kulawarga suket. Nalika diproses kanggo digawe dadi kain, kanthi teknis diarani kain Rayon. Kain rayon uga bisa digawe saka bahan liyane kayata katun utawa pulp kayu. Popok pring luwih akeh nyerep tinimbang popok katun.

    Waca liyane
  • Serbet

    Kanggo nambah standar urip wanita ing saindenging jagad, bantalan menstruasi wis beda-beda lan dadi luwih fokus karo kabutuhan kahanan wanita: proteksi cahya, panggunaan wengi, panggunaan aktif, panggunaan renang, lan ukuran wicaksana. Baron ngrancang serbet wanita haid wanita Besuper, sing kabukten bisa biodegradasi lan ramah lingkungan, lan mbantu njaga kesehatan lan sehat sajrone haid.

    Waca liyane
  • Popok diwasa

    Popok pakai jinis dewasa minangka produk sing dirancang supaya luwih gampang dilebokake para pangguna ing pangguna. Jumlah panyerepan dirancang miturut kahanan lan tujuane kanggo nyenengake nalika nyegah bocor saka sikil lan ngisor.

    Waca liyane
  • Underpad

    Underupad sing bisa digunakake besuper bisa digunakake minangka bantalan kasur inkontinensia, underpad kanggo wong diwasa, bocah lan kewan ingon. Underpad diwasa bisa nyedhot cairan nganti 700 cc. Dianggo popok sing bisa dienggo, panyerepan ekstra migunani kanggo sing ora bisa menyang kamar mandhi lan butuh perlindungan tambahan. Sawetara bantalan sing digunakake kanggo popok pakai celana diwasa duwe tali lan gelung supaya ora lunyu.

    Waca liyane
  • Kantong Popok

    Yen mbukak popok bekas menyang sampah ing njaba sawise saben perubahan popok dadi pakewuh, tas popok sing bisa nganggo bakal ngganti cara sampeyan nindakake perkara. Mung uncalan popok sing reged ing tas, ngenteni supaya diisi lan dibuwang ing sampah.

    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL