• Besuper Love Thin Super Soft Baby diapers

    Besuper Katresnan popok Bayi Super Lancip

    Cocog kanggo Grosir lan distribusi. Aplikasi teknologi ultra-tipis khusus, popok iki dirancang supaya lembut, ambegan, nyerep lan resik. 

    1. Lembar ndhuwur sing lembut lan padha karo Merry

    2. Inti Komposit Super nyerep karo Sumitomo SAP
    3. Desain Formfitting 3-D

    4. Lapisan Akuisisi

    5. Ultra-Bernapas Back-sheet

    6. Pita Pinggang Elastis

    7. Pita Bentuk S Bentuk

    8. Indikator kesehatan

  • Besuper Bamboo Planet Baby Diaper

    Popok Bambu Planet Besuper Bambu

    -100% lembaran ndhuwur & lembar mburi bunder sing bisa terbiodegradasi

    -Biodegradabilitas disertifikasi dening OK-biobased

    -Tingkat cacat paling dhuwur: biodegradasi 61% sajrone 75 dina

    -Perusahaan pertama sing nggawe popok biodegradasi pring wiwit 2013

    -Pulp kayu bebas klorin saka Finlandia

    -Aman kanggo panggunaan bayi, tanpa lateks, PVC, TBT utawa Antioksidan

    -Sertifikat internasional: FDA, ISO 9001, CE, TCF, FSC

    -Penyerapan super karo SAP sing diimpor

    -D2W polybay degradable + karton FSC

    -Desain kemasan profesional + layanan OEM & ODM

  • Baron OEM&ODM Service(Customized label Service)

    Layanan Baron OEM & ODM (Layanan label khusus)

    Baron minangka produsen & pemasok popok bayi paling apik ing China, kita nggolek distributor kanthi global, lan layanan label pribadi popok profesional uga disedhiyakake. Kita duwe kapasitas manufaktur sing kuat lan mesin popok paling apik.
    · Popok Bayi
    · Celana Latihan Bayi & Celana Popok Pull-up
    · Popok Eco
    · Celana Popok Eco Pull-up
    · Popok diwasa
    · Celana Popok Dewasa
    · Celana Popok Lady
    · Napkin Sanitary Lady
    · Ngilangke Bayi
    · Ngilangke Eko
    · Topeng

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Diaper

    Popok Baby Baby Colorful Fantastic Besuper

    · Lembar ndhuwur embossing mutiara 3D super garing
    · Inti Penyerap Super (Jerman SAP + pulp kayu tanpa klorin)
    · Lapisan ADL Ajaib mbantu urin nyebar luwih cepet
    · Aloe Liners ngrawat kulit sensitif bayi sampeyan
    · Lembar ndhuwur spunbond sing bisa dihirup lan lembaran mburi hawa panas tanpa warna
    · Pita Pinggang Elastis
    · Gulung tape
    · Indikator wetness

  • Besuper Bamboo Planet Baby Training Pants

    Celana Latihan Bayi Planet Bambu Besuper

    Celana Latihan Pull-up Bunder Planet Besuper Bambu dirancang kanthi teknologi canggih, supaya bisa ambegan, alus, nyerep, nyenengake lan anti bocor.
    · 100% lembaran ndhuwur lan lembaran mburi sing bisa terbiodegradasi
    · Super nyerep
    · Penjaga kebocoran 3D
    · Pita pinggang elastis
    · Lembaran mburi ambegan
    · Lapisan lidah buaya

  • Besuper Bamboo Planet Eco Wet Wipes

    Besuper Bambu Planet Eco Wet Wipe

    Kulit bayi alus banget. Sing ana ing kulit bayi sampeyan mlebu ing awak bayi sampeyan. Tisu Basah Eco Wet Bambu Besuper digawe nganggo serat pring alami lan bisa dianyari kanthi banyu murni 98,5%. Kekuwatan alami bisa nyenengake sanajan dhasar bayi sing paling sensitif amarga wis dirancang kanthi tliti supaya alus ing kulit sensitif bayi. Amarga hypoallergenic, mula ora ngganggu kulit lan aman kanggo bayi.
    · 100% Kain jubin bambu tanpa tenunan
    · Cairan: 2,8 kaping
    · Ora alkohol
    · Ngilangke banyu pring 99%

  • Velona Cuddles Pro Guard Adult Diaper

    Velona Cuddles Pro Guard Diaper Dewasa

    Incontinence butuh perawatan sing luwih dipercaya. Popok pakai jinis dewasa minangka produk sing dirancang supaya urip luwih gampang kanggo pasien lan perawatan. Jumlah panyerepan dirancang miturut kahanan lan tujuane kanggo nyenengake nalika nyegah bocor saka sikil lan ngisor.
    · Bisa dipakai kanggo para pinituwa
    · Serat super nyerep nyerep cairan kanthi cepet
    · Nyegah ruam lan ambu.
    · Lapisan alus ekstra nyegah aliran bali kanggo kenyamanan ekstra.
    · Lembar ndhuwur kanthi Teknologi Trap Udara nyuda kemungkinan lara amben sacara signifikan.
    · Ngganti tandha tandha pangowahan popok.
    · Tali pengikat ekstra kanthi aman supaya popok tetep ing papan.
    · Direkayasa supaya bisa nyegah bocor.

  • Nonisec Adult Diaper Pants

    Celana Popok Dewasa Nonisec

    Popok jinis celana ora tipis nanging bisa diserap lan kepenak banget kaya klambi jeroan biasa.
    · Teknologi Anti-ambu ora enak
    · Inti nyerep dobel kanthi sistem lapisan kaping pindho
    · Wadhah bocor & alangan Overflow
    · Lembar ndhuwur sing alus & nyaman
    · Pinggang elastis

  • Besuper Lady Napkin Pants

    Celana Serbet Lady Besuper

    Besuper Lady Napkin Pant minangka jinis serbet sanitary bentuk jeroan, uga diarani kathok sanitasi, sing dirancang kanggo ngatasi masalah bocor sisih menstruasi, utamane kanggo bocah-bocah wadon sing bola-bali nalika turu.

    Katrangan produk:

    · Pinggang elastis 360 ° nyedhiyakake kenyamanan lan kebebasan
    · Pulp Weyerhaeuser sing diimpor dicampur karo Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan dobel njaga kebocoran tahan banyu & Perlindhungan kebocoran sedina muput
    · Lembar mburi Bernapas kaya Kain
    · Celana jero jangka
    · Pad nyerep bobote 10X
    · Pad tetep ing panggonan supaya ora akeh
    · Pad dawa ekstra kanggo jangkoan maksimal
    · Cocog kanggo digunakake sajrone siklus menstruasi, menopause, meteng, postpartum, inkontinensia ringan utawa nalika lelungan

  • Besuper Cure Cotton Sanitary Napkin

    Serbet Sanitary Cure Besuper

    · Perlindhungan Nol Rasane bisa dadi kenyamanan saben dinane
    · Inti penyerap: Pulp kayu USA GP kanthi fungsi mambu antibakteri lan nyerep & SAP saka Jepang kanthi panyerepan 3-5 kali luwih apik tinimbang standar nasional

    · Kaping pindho luwih alus, kaping 4 luwih nyaman tinimbang sing biasa, mula ora krasa beban
    · 0 beban, 0 kuatir lan 0 isin

  • Besuper Disposal Diaper Bag

    Tas Popok Pembuangan Besuper

    · Sawijining tas sampah perlindungan lingkungan sing nyithak warna, sing digawe saka 100% pati jagung lan resin tanpa GMO.
    · Bebas poliethelin, logam abot utawa plastik liyane sing ora rusak lan bahan-bahan sing mbebayani.
    · Disertifikasi dening EN13432 / AS 4736 / ASTM D6400 / OK Kompos Ngarep / BSCI / Intertek / DIN / AS4736.
    · Kompos kanthi kebon kanggo banyu, CO2 lan Humus sajrone 180 dina, aja nganti ngrusak TPA.

  • Macro Care Anion Sanitary Pad for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Macro Care Anion Sanitary Pad kanggo Grosir lan Distribusi- Didhukung OEM / ODM

    Produsen serbet sanitasi sing wis diverifikasi paling apik ing China, pasar kebersihan wanita sing berkualitas tinggi. Pengalaman 12 taun fokus ing kebersihan wanita. Label pribadi, desain paket, OEM lan ODM kasedhiya.

    -Super permukaan katun alami sing lembut lan 3 kali luwih cepet panyerepan

    -Lindungan tambahan kertas sterilisasi udhara 360 derajat

    -Pulp Fluff Amerika + SAP Sumitomo Jepang

    -3D Serbet Sanitary Honeycomb

    -O2 Permeasi lan ambegan