Popok Baby Baby Colorful Fantastic Besuper

· Lembar ndhuwur embossing mutiara 3D super garing
· Inti Penyerap Super (Jerman SAP + pulp kayu tanpa klorin)
· Lapisan ADL Ajaib mbantu urin nyebar luwih cepet
· Aloe Liners ngrawat kulit sensitif bayi sampeyan
· Lembar ndhuwur spunbond sing bisa dihirup lan lembaran mburi hawa panas tanpa warna
· Pita Pinggang Elastis
· Gulung tape
· Indikator wetness

Klorin Gratis

Pulp kayu gratis klorin 100% kanthi sertifikasi FSC.

 

Lembar Sutra Lembut

Udara alus sutra liwat lembar mburi sing ora ditenun,
iku napas kanggo nyegah ruam popok.

 

Desain Lembar Kertas Lucu & Werna-warni

Desain backsheet sing lucu lan warna kanthi

 tinta lingkungan safety.

Chlorine

Minyak Aloe Vera Alami

Minyak lidah buaya alami menehi nutrisi marang kulit bocah lan aja nganti ruam.

 

Topsheet Non-Woven Embossed

Ultra lembut & garing, lan alus kanggo kulit sensitif bayi.

 

Panel Sisih Elastis Ganda & Penjaga Kebocoran 3D

Nyegah kebocoran sisih lan mburi, menehi bayi kebebasan paling gedhe.

Kothak Kemasan Popok Warna-warni Fantastis

Besuper

Kabeh tas bakal dikemas ing kothak alus kanthi logo Besuper.

Besuper Line Produksi Popok Werna Fantastic

Sertifikasi Internasional

International

Prosedur lan manajemen kualitas kontrol wis disertifikasi dening pihak katelu internasional kalebu BRC Inggris, FDA Amerika Serikat, CE EU, ISO9001: 2008, SGS Swedia, TUV, FSC lan OEKO Z100.

Bahan Top Global

Besuper wis kerja sama karo sawetara pemasok materi utama kalebu produsen SAP Jepang Sumitomo, perusahaan Amerika Weyerhaeuser, produsen SAP Jerman BASF, perusahaan AS 3M, Jerman Henkel lan 500 perusahaan top global liyane.

Materials

AGENSI GLOBAL

GLOBAL AGENCIES

Besuper ngekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, kayata UK, CZ, Rusia, AS, Kanada, Panama, Selandia Baru, Australia, India, Korea, lan liya-liyane. Kita duwe komitmen kanggo menehi perawatan ekologis sing aman lan aman kanggo kabeh jagad.

Tes Kinerja popok Warna-warni Fantastis

  Besuper (L) H Merek Terkenal (L)
Nyerep Lengkap 565 475
Penyerapan Retensi 351 267
Rewet 0,2 11.5
Infiltrasi 45 derajat 0 19
Kebocoran Sisih 0 40

Rincian Produk

Ukurane NB, S, M, L, XL
Jumlah Pesenan Minimal (MOD) 10000 pcs, bisa nyampur ukuran sing beda-beda
Pangiriman Kirim global, 25-30 dina kanggo pesenan anyar, 15 dina kanggo pesenan pelanggan biasa
Sertifikasi FSC, CE, TCF, BRC, SGS, ISO, OEKO, FDA
Layanan liyane OEM & ODM, Layanan Khusus

 

Ukurane

Spesifikasi
L * W (mm)

Bobot total (g)

Penyerapan (ml)
(Uyah Alami)

Packing pcs / pack & bags / ctn

Bobot BABY (kg)

S

375 * 215

23.5

305 ± 30

36 * 8

3-8kg
(6.5lbs-17lbs)

M

435 * 215

30.8

445 ± 40

34 * 8

6-11kg
(13 pon-22lbs)

L

485 * 215

36.0

570 ± 50

32 * 8

9-14kg
(20lbs-31lbs)

XL

520 * 215

38.3

600 ± 50

30 * 8

12kg ing ndhuwur
(nduwur 26lbs)

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
  • Sedurunge:
  • Sabanjure: