• Nonisec Adult Diaper Pants

    Celana Popok Dewasa Nonisec

    Popok jinis celana ora tipis nanging bisa diserap lan kepenak banget kaya klambi jeroan biasa.
    · Teknologi Anti-ambu ora enak
    · Inti nyerep dobel kanthi sistem lapisan kaping pindho
    · Wadhah bocor & alangan Overflow
    · Lembar ndhuwur sing alus & nyaman
    · Pinggang elastis