• Besuper Love Thin Super Soft Baby diapers

    Besuper Katresnan popok Bayi Super Lancip

    Cocog kanggo Grosir lan distribusi. Aplikasi teknologi ultra-tipis khusus, popok iki dirancang supaya lembut, ambegan, nyerep lan resik. 

    1. Lembar ndhuwur sing lembut lan padha karo Merry

    2. Inti Komposit Super nyerep karo Sumitomo SAP
    3. Desain Formfitting 3-D

    4. Lapisan Akuisisi

    5. Ultra-Bernapas Back-sheet

    6. Pita Pinggang Elastis

    7. Pita Bentuk S Bentuk

    8. Indikator kesehatan

  • Besuper Bamboo Planet Baby Diaper

    Popok Bambu Planet Besuper Bambu

    -100% lembaran ndhuwur & lembar mburi bunder sing bisa terbiodegradasi

    -Biodegradabilitas disertifikasi dening OK-biobased

    -Tingkat cacat paling dhuwur: biodegradasi 61% sajrone 75 dina

    -Perusahaan pertama sing nggawe popok biodegradasi pring wiwit 2013

    -Pulp kayu bebas klorin saka Finlandia

    -Aman kanggo panggunaan bayi, tanpa lateks, PVC, TBT utawa Antioksidan

    -Sertifikat internasional: FDA, ISO 9001, CE, TCF, FSC

    -Penyerapan super karo SAP sing diimpor

    -D2W polybay degradable + karton FSC

    -Desain kemasan profesional + layanan OEM & ODM

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Diaper

    Popok Baby Baby Colorful Fantastic Besuper

    · Lembar ndhuwur embossing mutiara 3D super garing
    · Inti Penyerap Super (Jerman SAP + pulp kayu tanpa klorin)
    · Lapisan ADL Ajaib mbantu urin nyebar luwih cepet
    · Aloe Liners ngrawat kulit sensitif bayi sampeyan
    · Lembar ndhuwur spunbond sing bisa dihirup lan lembaran mburi hawa panas tanpa warna
    · Pita Pinggang Elastis
    · Gulung tape
    · Indikator wetness

  • Besuper Air Newborn Baby Diapers

    Popok Bayi Bayi sing Lahir ing Besuper

    Kulit bayi sing bayi nembe sensitif banget. Ing kasus iki, kita ngrancang Popok Bayi Besuper Air Newborn kanggo nglindhungi bayi lan nyuda risiko ruam popok lan bau.

    · Pannel sisih elastis & band pinggang elastis

    · Lembaran ndhuwur sing dudu tenunan hawa panas Super Soft supaya bayi tetep nyaman

    · Inti penyerapan super karo Sumitomo SAP kanggo ngunci cairan kanthi cepet

    · Lembar mburi sing Bisa Bernapas

    · Indikator wetness

  • Besuper Mother Choice Baby Diaper

    Popok Baby Choice Ibu Besuper

    Kita ngerti manawa kabeh sing sampeyan lakoni kanggo bayi iku penting. Kepinginan supaya bayi supaya ora kena bahan kimia beracun minangka motivasi utama kanggo ngasilake popok 100% sing aman. Popok Bayi Pilihan Ibu ing Besuper dirancang kanggo nyedhiyakake lan tresna banget marang bayi.

    · Kanthi gampang narik + mati

    · ADL udhara panas sing ora ditenun (Layer Distribusi Akuisisi)

    · Super absorbency karo Jerman BASF SAP

    · Pulp Fluff Weyerhaeuser (USA)

    · Lembar mburi napas

    · Indikator wetness

  • Velona Cuddles Baby Diaper

    Velona Cuddles Baby Popok

    Velona Cuddles minangka merek popok paling terkenal ing Sri Lanka kanthi produk sing ramah bayi sing ora ana bahan kimia sing atos. Baron wis dadi panyedhiya Velona Cuddles sing dipercaya wiwit pirang-pirang taun. Kita ora mung mbantu merek kanthi pangembangan lan produksi, nanging uga nyedhiyakake layanan desain kemasan kanggo mbantuVelona Cuddles diwiwiti saka awal.

    · 100% klorin gratis & hypoallergenic.

    · Busur pindho emas ngalangi sikil supaya bentuke O.

    · Indikator wetness ngganti warna nalika udan, mula mumi mesthi ngerti kapan ngganti popok.

    · Lembar mburi napas sing ultra napas ngidini hawa seger bisa ngubengi sisih ngisor bayi lan tetep garing sawayah-wayah.

    · Inti super nyerep duwe teknologi ngunci banyu khusus sing ndadekake garing luwih cepet.

    · Pelapis lidah buaya alami menehi nutrisi marang kulit bayi lan tetep alus lan alus.

    · Telung kuping elastis Triple nyedhiyakake kebebasan maksimal kanggo bayi.

    · Band pinggang elastis nyedhiyakake pas sing nyaman & nyaman.

    · Kaset sulap ngaktifake lampin diisi kaping pirang-pirang.