• CaSoft Pet Diapers for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Cailer Pet Popok kanggo Grosir lan Distribusi- Didhukung OEM / ODM

    CaSoft Pet Popok cocog kanggo kewan tuwa sing wis ora kuwat, kewan enom sing ngalami inkontinensia, kéwan wadon nalika panas utawa kahanan jangka pendek liyane.

    -Wujud kontur sing pas

    -Bahan Antibacterial

    -Lumahing non-tenunan sing lembut lan sumilir

    -Lapisan nyerep Super

    -Sap kualitas dhuwur

    -Ganda didandani marang bocor

    -Lembur mburi sing lembut lan kenthel