Baron (China) Co., Ltd. didegake kanthi investasi Baron Group International Holding Co., Ltd. Didhukung dening rong merek internasional utama, Besuper lan Baron, minangka riset lan pangembangan, desain, produksi, penjualan, layanan minangka salah sawijining perusahaan pasokan bayi khusus skala gedhe.

LAYANAN KAMI

Merek duweke dhewe

Loro saka bisnis OEM, taun iki, perusahaan kita, adhedhasar pengalaman Group lan kesadharan pasar sing kepenak, kanthi aktif ngluncurake sawetara merek independen kanggo nyedhiyakake produk-produk berkualitas lan murah kanggo konsumen, kalebu Popok Besuper Fantastic T, Pandas Eco Pakai Popok, popok bayi, lan liya-liyane, sing disenengi konsumen.

Gawe & Pasokan Produk ODM

Kita ngembangake produk ODM kanggo supermarket, toko rantai perawatan pribadi lan bisnis liyane kanthi ngrungokake, ngamati lan mikir babagan kabutuhan pelanggan. Pirang-pirang produk, kayata popok bayi, tisu basah, popok dewasa, tas sampah sing ramah lingkungan, serbet wanita lan produk perawatan pribadi liyane kanggo memenuhi permintaan konsumen.

Agen Produk Brand Premium

Wis pirang-pirang taun, perusahaan kita kerja keras kanggo nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo perusahaan produk higienis ing saindenging jagad. Perusahaan kita makili pirang-pirang merek bermutu, kalebu Cuddles, Morgan House, Choice Ibu, Power Murni, lsp. Kita nyediakake produk perawatan bayi, produk perawatan diwasa, produk perawatan feminin, lsp., Lan memenuhi tuntutan macem-macem jinis pelanggan.

dgaf

Napa Pilih Kita?

Tim Kepemimpinan Efisien

Tim kepemimpinan profesional nggawa perusahaan menyang model bisnis modern. Pemikiran inovatif nyebabake kita produk ing Asia Tenggara, Afrika, Australia, Amerika Serikat lan saindenging jagad.

Tim Sales Professional

Kanthi pengalaman pemasaran suwene pirang-pirang taun, ilmu produk sing sugih, pamikiran sing kandel lan inovatif, tim penjualan karo macem-macem pelanggan kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik lan layanan sing paling intim.

Rega sing terjangkau

Amarga standarisasi rantai pasokan, tuku terpusat ngasilake kauntungan saka biaya bahan baku; kontrol ketat sistem produksi wis nambah tarif produk rampung lan nyuda biaya, dadi kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi produk rega berkualitas lan terjangkau.

Jaminan Kualitas

Kita minangka pemasok pandhuan berwenang saka perusahaan popok, pertukaran bahan lan teknologi sing dianyari saben wulan, njamin iterasi nganyari produk kanthi rutin lan kontrol kualitas produk sing tepat wektu.

1

Kemitraan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita