Pitakon Paling Kerep

Butuh pitulung? Priksa manawa ngunjungi forum dhukungan kanggo jawaban babagan pitakon sampeyan!

Endi produk sampeyan didol?

Kita wis gabung karo sawetara superchain gedhe ing donya, kayata Rossmann ing Eropa, Metro ing Kanada lan THE WAREHOUSE ing NZ, lan 50 negara liyane ing saindenging jagad.

Apa perusahaan sampeyan lulus sertifikasi internasional sing ketat?

Mesthi, kita duwe FDA, FSC, ISO, CE, BRC OEKO-100, lan olèh audit pihak katelu.

Apa kapasitas perusahaan sampeyan?

400 * 40HQ saben wulan, tekane mesin anyar sing arep ngembang

Suwene tanggal pengiriman?

Merek dhewe kasedhiya ing saham, kanthi merek sampeyan kira-kira 40 dina kaping pisanan.

Apa sing bakal sampeyan lakoni yen ana keluhan?

Kita bakal ngatur departemen sing relevan ing pabrik kanggo ngrembug lan nganalisa keluhan, kita duwe langkah komplain sing ketat kanggo ngatasi masalah lan ningkatake kualitas lan layanan saben dina.

Apa jinis pemasaran sing ndhukung merek sampeyan?

Sugeng rawuh dadi agen global, nawakake dhukungan pemasaran kanthi migunani marang agen kaya ing ngisor iki

-Garansi kualitas stabil ;

-Bahan promosi sing akeh;

_ Otorisasi sertifikasi keamanan lan laporan tes;

_ Tanggal pangiriman paling cepet, 7-10 dina

-Dukungan MOQ cilik kanggo miwiti bisnis sampeyan.

Apa jumlah minimum order produk sampeyan?

Kanggo merek dhewe, kita nampa campuran 4 ukuran ing sak wadhah. Kanggo merek label pribadi, 1 ukuran ing siji kontainer bakal ditampa.

Siap miwiti? Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita