• Celana Dewasa

    Kanggo wong diwasa aktif, popok sing bisa nganggo jinis celonone lancip durung nyerep lan wicaksana lan kepenak padha karo jeroan sing biasa.

    Waca liyane
  • Popok diwasa

    Popok pakai jinis dewasa minangka produk sing dirancang supaya luwih gampang dilebokake para pangguna ing pangguna. Jumlah panyerepan dirancang miturut kahanan lan tujuane kanggo nyenengake nalika nyegah bocor saka sikil lan ngisor.

    Waca liyane
  • Underpad

    Underupad sing bisa digunakake besuper bisa digunakake minangka bantalan kasur inkontinensia, underpad kanggo wong diwasa, bocah lan kewan ingon. Underpad diwasa bisa nyedhot cairan nganti 700 cc. Dianggo popok sing bisa dienggo, panyerepan ekstra migunani kanggo sing ora bisa menyang kamar mandhi lan butuh perlindungan tambahan. Sawetara bantalan sing digunakake kanggo popok pakai celana diwasa duwe tali lan gelung supaya ora lunyu.

    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL