• Velona Cuddles Pro Guard Adult Diaper

    Velona Cuddles Pro Guard Diaper Dewasa

    Incontinence butuh perawatan sing luwih dipercaya. Popok pakai jinis dewasa minangka produk sing dirancang supaya urip luwih gampang kanggo pasien lan perawatan. Jumlah panyerepan dirancang miturut kahanan lan tujuane kanggo nyenengake nalika nyegah bocor saka sikil lan ngisor.
    · Bisa dipakai kanggo para pinituwa
    · Serat super nyerep nyerep cairan kanthi cepet
    · Nyegah ruam lan ambu.
    · Lapisan alus ekstra nyegah aliran bali kanggo kenyamanan ekstra.
    · Lembar ndhuwur kanthi Teknologi Trap Udara nyuda kemungkinan lara amben sacara signifikan.
    · Ngganti tandha tandha pangowahan popok.
    · Tali pengikat ekstra kanthi aman supaya popok tetep ing papan.
    · Direkayasa supaya bisa nyegah bocor.

  • Nonisec Adult Diaper Pants

    Celana Popok Dewasa Nonisec

    Popok jinis celana ora tipis nanging bisa diserap lan kepenak banget kaya klambi jeroan biasa.
    · Teknologi Anti-ambu ora enak
    · Inti nyerep dobel kanthi sistem lapisan kaping pindho
    · Wadhah bocor & alangan Overflow
    · Lembar ndhuwur sing alus & nyaman
    · Pinggang elastis