• Popok bayi

    Wis pirang-pirang taun, Baron wis kabukten bisa nangani standar kualitas lan kinerja sing paling dhuwur. Bahan film elastis dipotong lan dipasang ing bahan nonwoven. Desain iki ngidini para ibu supaya gampang nyocogake popok ing pinggul bayi. Teknologi inovatif Baron ngidini bayi rasane ora popok.

    Waca liyane
  • Celana Bayi

    Popok Baby Pant nggunakake film elastis minangka salah sawijining komponen utamane. Penempatan sing tepat lan masang bahan kanthi kacepetan produksi dhuwur mbutuhake cara pangolahan khusus, lan yen sukses rampung, ngasilake produk sing pas.

    Waca liyane
  • Popok Bambu

    Pring minangka tanduran sing tuwuh cepet ing kulawarga suket. Nalika diproses kanggo digawe dadi kain, kanthi teknis diarani kain Rayon. Kain rayon uga bisa digawe saka bahan liyane kayata katun utawa pulp kayu. Popok pring luwih akeh nyerep tinimbang popok katun.

    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL