• Besuper Lady Napkin Pants

    Celana Serbet Lady Besuper

    Besuper Lady Napkin Pant minangka jinis serbet sanitary bentuk jeroan, uga diarani kathok sanitasi, sing dirancang kanggo ngatasi masalah bocor sisih menstruasi, utamane kanggo bocah-bocah wadon sing bola-bali nalika turu.

    Katrangan produk:

    · Pinggang elastis 360 ° nyedhiyakake kenyamanan lan kebebasan
    · Pulp Weyerhaeuser sing diimpor dicampur karo Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan dobel njaga kebocoran tahan banyu & Perlindhungan kebocoran sedina muput
    · Lembar mburi Bernapas kaya Kain
    · Celana jero jangka
    · Pad nyerep bobote 10X
    · Pad tetep ing panggonan supaya ora akeh
    · Pad dawa ekstra kanggo jangkoan maksimal
    · Cocog kanggo digunakake sajrone siklus menstruasi, menopause, meteng, postpartum, inkontinensia ringan utawa nalika lelungan