• Besuper Bamboo Planet Baby Training Pants

    Celana Latihan Bayi Planet Bambu Besuper

    Celana Latihan Pull-up Bunder Planet Besuper Bambu dirancang kanthi teknologi canggih, supaya bisa ambegan, alus, nyerep, nyenengake lan anti bocor.
    · 100% lembaran ndhuwur lan lembaran mburi sing bisa terbiodegradasi
    · Super nyerep
    · Penjaga kebocoran 3D
    · Pita pinggang elastis
    · Lembaran mburi ambegan
    · Lapisan lidah buaya

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Training Pants

    Celana Pelatihan Baby Colorful Fantastic Besuper

    Distributor popok global sing dikarepake kanggo merek popok, layanan label pribadi popok uga kasedhiya.
    Celana Latihan Bayi Mewarnai Besuper Fantastic dirancang kanggo mbantu proses latihan pot dadi lancar. Kita pengin nggawe transisi iki kanthi nyenengake lan aman nganggo celana pelatihan bocah.
    · Kanthi gampang narik + mati
    · Lembar ndhuwur tanpa tenunan timbul, ultra alus lan garing, nglindhungi kulit sensitif bayi kanthi lembut
    · Inti Penyerap Super (pulp kayu SAP + TCF Jerman)
    · Indikator stiker & wetness sing ditinggal
    · Minyak lidah buaya alami menehi nutrisi marang kulit bocah supaya ora rame
    · Pinggang alus sing sutra alus nggawe pas sing nyaman lan nyegah bocor mburi
    · Desain backsheet sing lucu lan warna kanthi tinta lingkungan sing aman
    · Alangi bocor kanthi efisien, kanggo njaga awak sing pas lan minimalake risiko kebocoran
    · Teknologi breathability khusus & Beludru non-anyaman backsheet kanggo nyegah ruam popok