Layanan Baron OEM & ODM (Layanan label khusus)

Baron minangka produsen & pemasok popok bayi paling apik ing China, kita nggolek distributor kanthi global, lan layanan label pribadi popok profesional uga disedhiyakake. Kita duwe kapasitas manufaktur sing kuat lan mesin popok paling apik.
· Popok Bayi
· Celana Latihan Bayi & Celana Popok Pull-up
· Popok Eco
· Celana Popok Eco Pull-up
· Popok diwasa
· Celana Popok Dewasa
· Celana Popok Lady
· Napkin Sanitary Lady
· Ngilangke Bayi
· Ngilangke Eko
· Topeng

Profil Perusahaan

Baron (China) Co. Ltd ditemokake ing taun 2005. Perusahaan nyedhiyakake macem-macem layanan kalebu riset & pangembangan produk, desain, produksi skala penuh, penjualan lan layanan pelanggan, lan duwe reputasi kuat babagan kualitas produk, inovasi lan layanan pelanggan nalika bisa menehi nilai paling apik kanggo para pelanggan.

Kemampuan Produksi

Production Ability

Baron wis nggawe fasilitas standar lan bengkel sing cocog karo standar internasional lan 8 lini produksi popok bayi sing maju banget. Perusahaan nggunakake peralatan produksi Hengchang lan Hanwei, yaiku merek peralatan produksi paling dhuwur ing China. Peralatan kasebut bobote 100T lan njamin stabilitas produk Besuper. Produksi tahunan saiki yaiku 800 yuta PC, sing padha karo kontaner 3300 40HQ.

Pusat R&D

Baron nggunakake profesional riset lan pengembangan terkemuka, sing wis 20 taun pengalaman ing industri popok. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 23 paten nasional kanggo popok lan mesthi menehi inovasi kanggo ngasilake popok bayi sing berkualitas tinggi. 

Center

Sertifikasi Internasional

International

Saiki, Baron entuk sertifikat BRC, FDA, CE, BV, lan SMETA kanggo perusahaan lan sertifikasi SGS, ISO lan FSC kanggo produk kasebut.

Sistem Warehousing

Baron jembaré 33.050 meter persegi, kanthi area konstruksi 29328.57 meter persegi. Luwih saka 90 ewu gudang sing resik lan apik dilengkapi sistem pemadam kebakaran lan sistem ventilasi kanggo njamin keamanan produk. Tata letak gudang kasebut nuruti standar inspeksi pabrik BRC lan BV. Area pangiriman luwih saka 4000 meter persegi bisa nampung 10 trailer sekaligus.

System

Pemasok Bahan Global

Global Material Supplie

Baron nggatekake kualitas bahan. Perusahaan perusahaan karo akeh pemasok material terkemuka, kalebu Sumitomo, BASF, 3M, Hankel lan perusahaan internasional Fortune 500 liyane.

Pusat Kontrol Kualitas

Baron wis nindakake tes ing kabeh bahan baku, lan produk rampung sajrone lan sawise produksi kanggo ngawasi kualitas produk wiwit wiwitan nganti pungkasan. Kangge, prosedur lan manajemen kualitas perusahaan wis disertifikasi dening pihak katelu internasional, kalebu BRC, FDA, CE, ISO 90012008. Kabeh instrumen eksperimen diperiksa dening pihak katelu sing berwibawa setaun sepisan.

Quality Control Center

Agensi Global

Global Agencies

Dina iki, Baron wis nggawe akeh terobosan ing produk teknis, kalebu popok serat pring sing bisa dibubarake, popok bentuk T, popok inti komposit tipis, produk kasebut nyukupi kebutuhan para pelanggan lan standar pasar. Popok eko-biodegradable sing dikembangake perusahaan dianggep duwe tingkat biodegradasi paling dhuwur ing donya lan uga populer ing negara maju kayata AS, Inggris, POLAND, AUSTRAILA lsp.

Kemitraan jangka panjang

Sajrone pirang-pirang taun, Baron wis setya dadi pemasok popok bayi paling terkenal ing donya lan menehi nilai luar biasa kanggo mitra, saengga nggawe kahanan win-win kanggo bisnis lan pelanggan.

Long-term Partnership

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
  • Sedurunge:
  • Sabanjure: