• Besuper Lady Napkin Pants

    Celana Serbet Lady Besuper

    Besuper Lady Napkin Pant minangka jinis serbet sanitary bentuk jeroan, uga diarani kathok sanitasi, sing dirancang kanggo ngatasi masalah bocor sisih menstruasi, utamane kanggo bocah-bocah wadon sing bola-bali nalika turu.

    Katrangan produk:

    · Pinggang elastis 360 ° nyedhiyakake kenyamanan lan kebebasan
    · Pulp Weyerhaeuser sing diimpor dicampur karo Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan dobel njaga kebocoran tahan banyu & Perlindhungan kebocoran sedina muput
    · Lembar mburi Bernapas kaya Kain
    · Celana jero jangka
    · Pad nyerep bobote 10X
    · Pad tetep ing panggonan supaya ora akeh
    · Pad dawa ekstra kanggo jangkoan maksimal
    · Cocog kanggo digunakake sajrone siklus menstruasi, menopause, meteng, postpartum, inkontinensia ringan utawa nalika lelungan

  • Besuper Cure Cotton Sanitary Napkin

    Serbet Sanitary Cure Besuper

    · Perlindhungan Nol Rasane bisa dadi kenyamanan saben dinane
    · Inti penyerap: Pulp kayu USA GP kanthi fungsi mambu antibakteri lan nyerep & SAP saka Jepang kanthi panyerepan 3-5 kali luwih apik tinimbang standar nasional

    · Kaping pindho luwih alus, kaping 4 luwih nyaman tinimbang sing biasa, mula ora krasa beban
    · 0 beban, 0 kuatir lan 0 isin

  • Macro Care Anion Sanitary Pad for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Macro Care Anion Sanitary Pad kanggo Grosir lan Distribusi- Didhukung OEM / ODM

    Produsen serbet sanitasi sing wis diverifikasi paling apik ing China, pasar kebersihan wanita sing berkualitas tinggi. Pengalaman 12 taun fokus ing kebersihan wanita. Label pribadi, desain paket, OEM lan ODM kasedhiya.

    -Super permukaan katun alami sing lembut lan 3 kali luwih cepet panyerepan

    -Lindungan tambahan kertas sterilisasi udhara 360 derajat

    -Pulp Fluff Amerika + SAP Sumitomo Jepang

    -3D Serbet Sanitary Honeycomb

    -O2 Permeasi lan ambegan