• Celana Lady Napkin

    Kanggo nglindhungi luar biasa, sampeyan bakal meh ora sok dong mirsani, serbet sanitary bebas kimia 100%, pilih Baron Lady Napkin Pant. Celana iki tipis nanging nyerep ultra amarga sistem penyerapan polimer. Lapisan njaba katun sing alus lan alus ngemot kulit lan menehi istirahat sing ora ana tandhingane.

    Waca liyane
  • Serbet

    Kanggo nambah standar urip wanita ing saindenging jagad, bantalan menstruasi wis beda-beda lan dadi luwih fokus karo kabutuhan kahanan wanita: proteksi cahya, panggunaan wengi, panggunaan aktif, panggunaan renang, lan ukuran wicaksana. Baron ngrancang serbet wanita haid wanita Besuper, sing kabukten bisa biodegradasi lan ramah lingkungan, lan mbantu njaga kesehatan lan sehat sajrone haid.

    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL