• Besuper Bamboo Planet Eco Wet Wipes

    Besuper Bambu Planet Eco Wet Wipe

    Kulit bayi alus banget. Sing ana ing kulit bayi sampeyan mlebu ing awak bayi sampeyan. Tisu Basah Eco Wet Bambu Besuper digawe nganggo serat pring alami lan bisa dianyari kanthi banyu murni 98,5%. Kekuwatan alami bisa nyenengake sanajan dhasar bayi sing paling sensitif amarga wis dirancang kanthi tliti supaya alus ing kulit sensitif bayi. Amarga hypoallergenic, mula ora ngganggu kulit lan aman kanggo bayi.
    · 100% Kain jubin bambu tanpa tenunan
    · Cairan: 2,8 kaping
    · Ora alkohol
    · Ngilangke banyu pring 99%