• Besuper Cure Cotton Sanitary Napkin

    Serbet Sanitary Cure Besuper

    · Perlindhungan Nol Rasane bisa dadi kenyamanan saben dinane
    · Inti penyerap: Pulp kayu USA GP kanthi fungsi mambu antibakteri lan nyerep & SAP saka Jepang kanthi panyerepan 3-5 kali luwih apik tinimbang standar nasional

    · Kaping pindho luwih alus, kaping 4 luwih nyaman tinimbang sing biasa, mula ora krasa beban
    · 0 beban, 0 kuatir lan 0 isin

  • Macro Care Anion Sanitary Pad for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Macro Care Anion Sanitary Pad kanggo Grosir lan Distribusi- Didhukung OEM / ODM

    Produsen serbet sanitasi sing wis diverifikasi paling apik ing China, pasar kebersihan wanita sing berkualitas tinggi. Pengalaman 12 taun fokus ing kebersihan wanita. Label pribadi, desain paket, OEM lan ODM kasedhiya.

    -Super permukaan katun alami sing lembut lan 3 kali luwih cepet panyerepan

    -Lindungan tambahan kertas sterilisasi udhara 360 derajat

    -Pulp Fluff Amerika + SAP Sumitomo Jepang

    -3D Serbet Sanitary Honeycomb

    -O2 Permeasi lan ambegan