Celana Pelatihan Baby Colorful Fantastic Besuper

Distributor popok global sing dikarepake kanggo merek popok, layanan label pribadi popok uga kasedhiya.
Celana Latihan Bayi Mewarnai Besuper Fantastic dirancang kanggo mbantu proses latihan pot dadi lancar. Kita pengin nggawe transisi iki kanthi nyenengake lan aman nganggo celana pelatihan bocah.
· Kanthi gampang narik + mati
· Lembar ndhuwur tanpa tenunan timbul, ultra alus lan garing, nglindhungi kulit sensitif bayi kanthi lembut
· Inti Penyerap Super (pulp kayu SAP + TCF Jerman)
· Indikator stiker & wetness sing ditinggal
· Minyak lidah buaya alami menehi nutrisi marang kulit bocah supaya ora rame
· Pinggang alus sing sutra alus nggawe pas sing nyaman lan nyegah bocor mburi
· Desain backsheet sing lucu lan warna kanthi tinta lingkungan sing aman
· Alangi bocor kanthi efisien, kanggo njaga awak sing pas lan minimalake risiko kebocoran
· Teknologi breathability khusus & Beludru non-anyaman backsheet kanggo nyegah ruam popok

Bahan Ramah Lingkungan

Pulp kayu TCF (100% klorin gratis) kanthi FSC disertifikasi

Super Bernapas & Nyerap  

Teknologi breathability khusus & Super nyerep inti karo SAP Jerman kanggo nyedhiyakake jangka panjang pangayoman.

Perlindhungan Kebocoran Efisien

Silky alus ing sacedhake pinggul & Kunci cair penghalang inti & Efisien mbantu nyegah bocor supaya bocah isih garing yen ngono

 

Besuper baby training pants

Desain Lembar Kertas Lucu & Werna-warni 

Desain backsheet sing lucu lan warna kanthi tinta lingkungan sing aman.

Fit kaya jeroan 

Lapisan njero lan njaba sing alus banget nyedhiyakake rasa ora nyenengake bocah cilik sing dirasakake yen bocah bakal tresna.

Minyak Aloe Vera Alami

Minyak lidah buaya alami menehi nutrisi marang kulit bocah lan aja nganti ruam.

Besuper Celana Latihan Bayi Warna-warni Fantastic dirancang kanggo mbantu proses latihan pot bisa lancar.

Kita pengin nggawe transisi iki kanthi nyenengake lan aman nganggo celana pelatihan bocah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besuper Line Produksi Popok Werna Fantastic

Sertifikasi Internasional

International

Prosedur lan manajemen kualitas kontrol wis disertifikasi dening pihak katelu internasional kalebu BRC Inggris, FDA Amerika Serikat, CE EU, ISO9001: 2008, SGS Swedia, TUV, FSC lan OEKO Z100.

Bahan Top Global

Besuper wis kerja sama karo sawetara pemasok materi utama kalebu produsen SAP Jepang Sumitomo, perusahaan Amerika Weyerhaeuser, produsen SAP Jerman BASF, perusahaan AS 3M, Jerman Henkel lan 500 perusahaan top global liyane.

Materials

AGENSI GLOBAL

GLOBAL AGENCIES

Besuper ngekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, kayata UK, CZ, Rusia, AS, Kanada, Panama, Selandia Baru, Australia, India, Korea, lan liya-liyane. Kita duwe komitmen kanggo menehi perawatan ekologis sing aman lan aman kanggo kabeh jagad.

Rincian Produk

Ukurane

Spesifikasi
L * W (mm)

Bobot total (g)

Penyerapan (ml)
(Uyah Alami)

Packing pcs / pack & bags / ctn

Bobot BABY (kg)

NB

360 * 215

22.5

270 ± 30

36 * 8

2-4kg
(4,5lbs-9lbs)

S

375 * 215

23.5

305 ± 30

36 * 8

3-8kg
(6.5lbs-17lbs)

M

435 * 215

30.8

445 ± 40

34 * 8

6-11kg
(13 pon-22lbs)

L

485 * 215

36.0

570 ± 50

32 * 8

9-14kg
(20lbs-31lbs)

XL

520 * 215

38.3

600 ± 50

30 * 8

12kg ing ndhuwur
(nduwur 26lbs)


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
  • Sedurunge:
  • Sabanjure: