Tanggepan Kita menyang COVID-19 Waca liyane
baner133
banner122
banner11

Mitra Kita

  • 3
  • 1
  • 4
  • 2

MEREK KITA

  • pa01
  • pa02
  • pa04
  • pa03
  • Advanced Technologies

    Teknologi Lanjut

    Piranti sing digunakake kanggo nindakake tes ing kabeh bahan baku lan produk rampung sajrone lan sawise produksi, supaya kualitas produk dipantau wiwit wiwitan nganti pungkasan.
    Sinau Luwih>
  • Outstanding R&D Capabilities

    Kapabilitas R&D sing Luar Biasa

    Pakaryan sawetara profesional sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri popok kanggo nggawe "Pusat R&D Produk Materi lan Bayi". Prestasi kita kalebu luwih saka 20 paten.
    Sinau Luwih>

MITRA KITA

  • pat01
  • pat02
  • 02
  • 01
  • 03