PRODUK

  • BABY CARE

    NGALAMI BAYI

    Sawetara popok apik tenan, nanging sampeyan bisa uga ora bisa nggawe kabeh nyimpen nganggo popok tartamtu amarga biaya. Nyuda stres anggaran sampeyan kanthi macem-macem popok sing paling apik ing simpanan sampeyan.
    Waca liyane
  •  FEMININE CARE

    Jinis ati

    Minangka produk perawatan feminin minangka rutinitas tuku saben wulan, tegese sampeyan mesthi mikir babagan biaya lan perawatan. Nanging sampeyan uga ngerti manawa sampeyan butuh kualitas sajrone siklus. Pramila kita asring nawakake tawaran apik kanggo produk perawatan feminin sing apik.
    Waca liyane
  • ADULT CARE

    KANGGO DEWASA

    Ngomong babagan produk perawatan diwasa, akeh pasokan inkontinensia sing bisa dipilih, nanging golek sing pas bisa uga angel. Ana akeh faktor sing kudu dipikirake nalika milih produk sing nyerep, kalebu keluwesan sing cocog karo level kegiatan sing sampeyan tresnani. Minangka perusahaan sing duwe pengalaman fokus ing produk higienis pribadi, kita yakin bisa nyedhiyakake apa sing sampeyan butuhake.
    Waca liyane
  • SUSTAINABILITY

    KEKAYAAN

    Urip urip eko - Besuper® kasedhiya kanggo nyoba lan nyuda sampah sing mbebayani sing ngasilake. Kanthi ngganti pangowahan cilik saben dina, sampeyan bisa menehi prabédan gedhe kanggo kulawarga lan bumi. Popok bambu, tas biodegradable, peralatan makan adhedhasar tanduran. Kita duwe macem-macem barang biodegradable, ngalihake luwih akeh sampah saka TPA.
    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL