• Kantong Popok

    Yen mbukak popok bekas menyang sampah ing njaba sawise saben perubahan popok dadi pakewuh, tas popok sing bisa nganggo bakal ngganti cara sampeyan nindakake perkara. Mung uncalan popok sing reged ing tas, ngenteni supaya diisi lan dibuwang ing sampah.

    Waca liyane

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL